Välkommen till 

NERDEVENTS!

Föreningen för nördar

- av nördar!

Om Nerdevents

Nerdevents bildades år 2016 och föreningen är en sammanslagning av föreningarna Nördevents (est. 2013) och Fantastic Nerds (Est. 2008) och Nerdevents syfte är att främja intresset för spel och nördkultur i alla dess former. Nerdevents är i grunden både en spelförening och eventförening. När vi menar att vi håller på med spel och nörderier så håller vi oss till de uppdelningar och riktlinjer som Sverok, spelhobbyförbundet, gör eftersom vi anser att dessa är representativa för vår verksamhet och målgrupp. Med begreppet 'nörderier' så är självkart alla nördar av olika typer välkomna i vår förening men det generella fokuset är nörderier som är spelrelaterade, dock utan denna begränsning.  Vi vill att det är föreningens medlemmar som helt ska styra vad vår inriktning ska vara!


Nerdevents är som tidigare nämnt ansluten till Sverok, spelhobbyförbundet, och får därigenom använda nödvändigheter såsom medlemshantering och lokal- och materialresurser.


I vår förening är alla välkomna, oavsett vem du är, sålänge du accepterar våra regler, stadgar och generella värderingar om människors lika värde. (se fliken 'Filer & dokument') Vi främjar oliktänkande och ser framför oss hur både blåa laget och röda laget umgås tillsammans, och hur broar byggs mellan öst och väst!


Föreningens säte är i Stockholm men det spelar ingen roll var i Sverige du är bosatt, då du som medlem är fri att ha egna idéer och initiativ till spännande föreningsaktiviteter.


Nerdevents i press & media

"Med rätt att nörda" - Mitti
Facebookgrupper

Här kan vi nördar hänga, diskutera, utbyta spännande information och planera schyssta events med varandra.


En kontaktgrupp för alla nördar som vill singla/mingla. Åldergräns 18 år


En grupp där man kan KÖPA, SÄLJA och BYTA nördiga saker med varandra. Endast privata annonser tillåtna.


Nerdevents

www.nerdevents.se

Org.nummer: 802496-6999 Nerdevents

C/O Tommy Johansson

Sågverksgatan 118

122 41 ENSKEDE