Om Oss

Vår Förening

Fredrik

Fredrik var namnet! Ledamot i Nerdevents och är fortfarande novis i styrelsen efter 1 år! På fritiden så samlar jag på retrospel och sköter om min game cave. Spelar gärna datorspel, men då ska det vara någon slags PVP involverad. Jag gillar historia och en epok som ligger varmt om hjärtat så är det nybyggartiden i Amerika sent 1800-tal. Jag hoppas kunna vara med att bidra med bl.a att få Retro Bonanza att växa!

Samuel

Hej! Samuel var namnet och är den som ansvarar för att skriva protokoll och att all tråkig formalia sköts. Jag jobbar förnärvarande som flygplatsbrandman på Bromma, men blir snart NOC operatör. Jag har vart med i Nerdevents sen 2014 tror jag, men är inte helt 100. Sjunger i kör och är certifierad pyrotekniker. Vad jag nördar? Hmmm, mest brädspel, tv-serier och film. Förut så läste jag böcker, men det har inte blivit så mycket av det på sista tiden. Föredrar Marvel, Star Trek, men det utsluter inte DC och Star wars. Favoritbok är Elizabeth Moons böcker om Paksenarrion. I år ser jag mest fram emot att anordna mer vardagsaktiviteter och våra loppisar

Martin

Hejsan! Martin heter jag och är föreningens ordförande andra året i rad! Tidigare satt jag som ledamot i Nerdevents, och har även agerat volontär på ett antal utav våra roliga event. På fritiden gillar jag att lyssna på musik, spela gitarr och vandra i naturen. Helst tar jag med mig min kamera! Huvudintresset är nog spel och allt runt spelskapande, så som 3D modellering och Unreal Engine. Jag älskar även film och serier där Star trek är favoritserien, och Lord of the rings är favorit filmserien! Jag hoppas att vi i styrelsen med er hjälp ska kunna arrangera dem bästa eventen hittils, och göra det här året magiskt!

Jacob

Hej Jacob vart namnet, mitt uppdrag inom föreningen är Ledamot. Jag är ganska ny inom styrelsen Mina nördigheter! Jag cosplayer en del båda vanligt och för välgörenhet, brädspel, tv-serier och filmer, har börjat med ljud böcker. Vad för sorts filmer serier jag kollar på mest är Marvel och Star Wars, men utsluter inte andra filmer serier. Favorit bok och lyssna på är böckerna av J.R.R Tolkien.

Tommy

Hej! Här har vi den riktiga Master of Coins, kassören i föreningen. Tommy heter jag och har varit med i föreningen i stort sett sedan starten på ett eller annat vis. Jag nördar Tvspel, Brädspel och Tv/Film. Samlar på 80 talks leksaker och har två Protonpack hängandes på väggen. Har du förrensten nördiga saker att skänka till föreningen ska detta bli rikt belönat med ära och berömmelse. A Lannister Always Pays His Debts.

Vad är Nerdevents

Nerdevents grundades 2015 genom en sammanslagning av två föreningar och är en ideell förening som är ansluten till Sverok - Spelhobby förbundet. Föreningens syfte är att arrangera olika aktiviteter med “Nördigt” tema, som t.ex. Nördloppis, fikaträffar där man diskuterar vad ens nördhjärta brinner för, eller att man går och bowlar utklädd. Föreningen har sin huvudsakliga verksamhet i Stockholmsområdet, men en avdelning är under uppväxt nere i Skåne.

Nerdevents Dokument

Stadgar Årsmötesprotokoll